Om

FAQ

Bag om Requine Rope

Requine Rope er en lille virksomhed beliggende i Nordsjælland, Danmark. Virksomheden blev registret i februar 2021, men først i august 2021 åbnede den op for omverdenen.

Requine Rope er grundlagt og ejet af Rebekka Ryding, og har i øjeblikket to ambassadører: Alba Rosa, @minishetty_horsemanship og Tilde Høgh Birkeland, @sl_liberty.

Historien bag

“Jeg har haft en kærlighed og passion for heste siden jeg som 4-årig startede til ridning. Jeg fik øjnene op for de mere utraditionelle metoder inden for hesteverdenen i 2016, og kastede mig hovedskuls ud i selv at lave rebgrimer, cordeoer og tove.

Tanken om at starte mit ejet firma fiflede jeg med allerede dengang, men først i slutningen af 2020 så jeg det som en reel mulighed. Jeg har i mine senere år gået en hel del op i bæredygtighed og at leve så miljøvenligt som muligt, og da jeg fandt ud af at der var produktion af genanvendt reb i Europa, blev drømmen om at sælge bæredygtigt rebudstyr til virkelighed.”

Requine Rope opstod af ønsket om et mere bæredygtigt alternativ til rebudstyr til heste og hunde — bæredygtighed er vores mission, og vores vision er at blive endnu grønnere, når mulighederne kommer.
Rebekka Ryding
Ejer & Grundlægger

Ragga fra Nordgården og Aggie er Requine Ropes maskotter, og er ofte foran kameraet i det nyste udstyr ❤️

Indkøbskurv
da_DKDansk