Bæredygtighed

Vores passion er bæredygtighed

Bæredygtighed er grundstenen for Requine Rope, og vi går derfor op i at gøre hver en del så miljøvenlig som muligt.

Reb

Reb, der bruges til at lave rebudstyr med, er som regel lavet af PP, PET o.l., som er forskellige plastiktyper. Dvs. der produceres mere plastik når de skal laves – og plastik har vi vist allerede nok af i forvejen…

Alt reb hos Requine Rope er derimod lavet af 100% rPET, altså genanvendt plastik. Plastikken kommer fra genanvendte plastikflasker, og flaskerne kommer fra Europa, hvor rebet også er produceret. Alt dette sikrer, at der ikke produceres nyt plastik når vi laver rebudstyr, men også at CO2-aftrykket mindskes. Det kræver nemlig meget mindre energi at procedere reb fra plastik, der allerede eksisterer, end at producerer det fra bunden.

Sytråden der bruges til at forstærke fx splejsninger, er også lavet af 100% genbrugsplast.

Metaldele

Alle metaldele fra Requine Rope er lavet af rustfrit stål, eller af stål der er overfladefarvet. Det har mange fordele!

Først og fremmest er stål et metal, der er meget nemt at genanvende, og denne proces er relativt lavt energikrævende.

Derudover er rustfrit stål et meget stærkt metal, der ikke sådan lige går i stykker. Du skal altså ikke bekymre dig for, om en karabinhage pludselig knækker når du er ude at ride eller går tur med hunden.

Sidst men ikke mindst er rustfrit stål allergivenligt for både dig og din hest, modsat andre billigere metaller, der ofte bruges til rebudstyr. Nårh ja — det ruster eller irrer heller ikke, men holder sin blanke overflade år efter år!

Emballage

Emballagen hos Requine Rope er 100% plastikfri og genanvendelig.

Vores papkasser er lavet af genbrugspap, og de lukkes med papirtape. Både pakkefyldet og følgesedler består af 100% genbrugspapir. Klistermærkerne er lavet af 30% genbrugspapir.

For hver ordre følger en lille pose guf med til hesten. Gufferne er pakket i fødevaregodkedte papirsposer, og snoren er også lavet af papir.
Godbidderne består af 100% hø. De er derfor fri for melasse, støv og svampesporer, og har et lavt sukkerindhold. 

Plastikfri emballage er ikke bare godt for miljøet, men gør det også nemmere for dig at passe på planeten; emballagen er lige til at smide til genbrug (hvis du altså ikke selv planlægger at bruge det igen)! Sortér papkassen som pap, og resten som papir ved udsmid, så giver du emballagen mulighed for at blive genanvendt endnu engang.

miljoe-pakning-badge-300x300
Indkøbskurv
da_DKDansk