Bæredygtighed

Bæredygtighed er grundstenen for Requine Rope, og vi går derfor op i at gøre hver en del så miljøvenlig som muligt:

Reb

Reb, der bruges til at lave rebudstyr med, er som regel lavet af PP, PET o.l., som er forskellige plastiktyper. Dvs. der produceres mere plastik når de skal laves – og plastik har vi vist allerede nok af i forvejen…

Alt reb hos Requine Rope er derimod lavet af 100% rPET, altså genanvendt plastik. Plastikken kommer fra genanvendte plastikflasker, og alle flaskerne kommer fra Europa, hvor rebet også er produceret. Alt dette sikrer, at der ikke produceres nyt plastik når vi laver rebudstyr, men også at CO2-aftrykket mindskes. Det kræver nemlig meget mindre energi at procedere reb fra plastik, der allerede eksisterer, end at producerer det fra bunden.

Metaldele

Alle metaldele fra Requine Rope er lavet af rustfrit stål. Det har mange fordele!

Først og fremmest er stål et metal, der er meget nemt at genanvende, og denne proces lavenergikrævende.

Derudover er rustfrit stål et meget stærkt metal, der ikke sådan lige knækker – du skal altså ikke bekymre der for, om en karabinhage pludselig knækker når du er ude at ride eller går tur med hunden.

Sidst men ikke mindst er rustfrit stål allergivenligt for både dig og din hest, modsat andre billigere metaller, der ofte bruges til rebudstyr. Nårh ja – det ruster eller irrer heller ikke, men holder sin blanke overflade år efter år!

Emballage

Emballagen hos Requine Rope er 100% plastikfri og genanvendelig.

Vores papkasser er lavet af genbrugspap, og de lukkes med papirtape. Pakkefyldet består af indfarvet silkepapir, og vores personlige hilsen er skrevet på genbrugspapir.

Det er ikke bare godt for miljøet, men gør det også nemmere for dig at passe på planeten; emballagen er lige til at smide til genbrug (hvis du altså ikke selv planlægger at bruge dem igen)

Rul til toppen
da_DKDansk