Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Requine Rope
Østergade 1
4050 Skibby
CVR nr.: 42119938
Telefon: 21596921
Email: info@requinerope.dk

Priser

Hos Requine Rope er alle danske priser i danske kroner. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Betaling

Requine Rope modtager betaling med PayPal, MobilePay, Mastercard og Visa. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle danske beløb er i DKK. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Requine Rope tilstræber at producere og færdiggøre ordrer mellem 2-7 hverdage, men produktionstider kan variere. Ordren afsendes nærmeste hverdag efter endt produktion af varen.

Vi sender til hele Danmark og alle EU-lande, undtagen Malta, Tjekkiet og Cypern. Fragtpriser fra 40 kr. Varer vil blive leveret til den valgte pakkeshop, eller på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Dine varer sendes med DAO eller Bring. Pakken er forsikret op til 1500 kr. med Bring, og 1000 kr. med DAO. Forsikring op til 1500 kr. med DAO kan tilkøbes for 8 kr.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Din vare vil blive afsendt 2-7 hverdage efter bestilling, og leveret 1-4 hverdage efter afsendelse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert håndtering og ved brugsslid af produktet. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Requine Rope vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering og reklamationer sendes til:

Requine Rope, Rebekka Ryding, Østergade 1, 4050 Skibby

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnummer og kontonummer, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Da produkterne hos Requine Rope laves på bestilling og er personlige ift. størrelse, farve og detaljer, frafalder fortrydelsesretten.

Returnering

Selvom produkttypen hos Requine Rope medfører, at fortrydelsesretten frafalder, tilbyder vi delvis refundering, hvor op til 50% af købsbeløbet refunderes, i fald at varen er ubrugt. Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har modtaget ordren.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Varen skal være uden fejl og mangler, dvs. alle knuder, reb- og metaldele skal være intakte, uden ridser, skrammer, snavs, hår o.l. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt. Dette betyder, at du kun får mindre eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet af returneringen. Dette vurderes af Requine Rope.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, kan du få delvist af det beløb du har indbetalt til os retur, som beskrevet under ”returnering”.

Hvis du fortryder køb af en vare, og vælger at få refunderet beløbet delvist, sendes varen til Requine Rope som vurderer varens stand, og dermed refunderingsbeløbet. Fragt betales af køber.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi tilbageholder beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Afhentning

Det er muligt at afhente din vare på adressen efter aftale. Østergade 1, 4050 Skibby, Danmark.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle gennem vores webshop, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, kan der sendes en klage til: Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning Carl Jacobsens Vej 35,
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissio- nens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@requinerope.dk

Rul til toppen
da_DKDansk